Om Pynteputa (Kvalishop)

Vi startet nettbutikken med navnet Kvalishop sommeren 2014, og er en liten nettbutikk med et begrenset men nøye gjennomtenkt produktspekter. Da vi fant våre leverandører og fikk kjennskap til at de leverer produkter med høy kvalitet som er grundig sjekket før utsendelse, bestemte vi oss for å starte import i en liten skala.

Først startet vi med pynteputer fra en leverandør i Kashmir.  Vi er veldig fornøyd med leverandøren og de fine og fargerike pynteputene de lager, og elsker å vise fram de flotte putene vi har fått på lager. Vår påstand er at våre dekorative, handbroderte puter er ren kunst laget i kjedesøm, og er noe av det fineste Kashmir-handverk i verden. Vi ser at det er mange som deler vår begeistring, og vi har fått mange flotte tilbakemeldinger fra kunder som er svært fornøyde med putene de har kjøpt.

Vi har også tatt inn produkter fra en leverandør i Wales, et familiedrevet veveri som produserer pledd og puter i svært god kvalitet og som har vakre farger og flott design.

Vårt hovedprodukt er likevel pynteputer med mange ulike og fargerike motiver, og i september 2016 valgte vi å endre navn på nettbutikken til Pynteputa.

Vår målsetting er som nevnt å forhandle produkter av høy kvalitet og godt håndverk, og som tilfredsstiller våre krav om rettferdig handel og gode vilkår for alle involverte i alle ledd. Leverandørene våre skal ikke bruke barnearbeid, og arbeidsforhold og lønn skal være rimelig for ansatte i produksjon. Vi er dessverre ikke i stand til å gi en full garanti for dette så lenge vi ikke har vært til stede under produksjonen, men vi garanterer at vi etter beste evne prøver å sjekke leverandørenes lovnader og omdømme før vi starter et samarbeid med dem.

Vi har vårt lager i Trondheim og er få ansatte i startfasen, men vi brenner for å gjøre vårt beste for å få fornøyde kunder. Er du ikke fornøyd så får du returnere varene, og du får pengene tilbake.

 PositiveSSL

Vår betalingsløsning er sikret med PositiveSSL, det vil si at all informasjon blir overført kryptert. Dette ser du ved at nettsiden har https i adressefeltet.

Pynteputa - Kvalishop
Org.nr. 913 674 693
Tillerbruvegen 7, 7092 Tiller
post@pynteputa.no - tlf. 47925776

 

Besøk Pynteputas profil på Pinterest.