Dette var spennende!

Jeg fikk beskjed om at første forsendelse var kommet til Bring sitt lager her i Trondheim, og jeg dro avsted for å hente det. Jeg var spent som bare det på hvordan putene var. Hva om jeg bommet fullstendig? Hva om de ikke var så fine som jeg hadde trodd?

Tre "melsekker" var det som kom, og det var tydelig at det var en annen form for pakking enn vi er vant til her til lands. Putene var dekket med plast og omkranset av strie som var tråklet sammen av tykk hyssing/hamptau.

Det var satt av to "håndtak" på hver side slik at sekkene kunne lempes på en enkel måte. Det var en flott måte å pakke på. Miljøvennlig og plassbesparende.

Siden det var så flott vær den dagen, kjørte jeg sekkene opp på terrassen vår, hvor jeg fikk god hjelp av husets 4-åring med å plukke fram og sortere putene.

Det ble en festlig anledning for oss begge. 4-åringen syntes det var moro å plukke fram putene, og ropte begeistret for hvert nytt design som kom fram. Han syntes de var flotte, og det var de jo også. Fargene kom spesielt godt fram da vi hadde dem ute i sola, og silketrådene glinset svært flott.

"So far, so long" som en kjenning sa en gang :-)